Coffee & Travel - Un concept unic în România

BUCURESTI - 26 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism, HoReCa

Compania de turism TravelMaker a deschis în centrul vechi din București prima cafenea din România în care îți poți face și planurile de vacanță. Sub conceptul inovativ de "Coffee & Travel", locația îmbină atmosfera elegantă a unei cafenele de specialitate cu cea a unei agenții de turism.

Coffee & Travel, Lipscani 52

Coffee & Travel, Lipscani 52

 Ne dorim să devenim destinația de zi din centrul istoric, un loc în care să îmbinăm armonios două dintre plăcerile vieții: cafeaua bună și planurile de călătorie. 

Dan Penciu - Director TravelMaker

Din luna septembrie, centrul vechi al Bucurestiului devine mai atractiv prin deschiderea unei cafenele de specialitate ce-și așteaptă clienții nu doar cu o cafea foarte bună, dar și cu oferte, sfaturi și sugestii de călătorie.

Coffee & Travel este o cafenea elegantă situată pe Lipscani la numărul 52 într-o clădire istorică în imediata apropiere a librăriilor Cărturești și Humanitas și chiar vizavi de Teatrul de pe Lipscani. Pasionații domeniului pot savura aici, într-o atmosferă intimă și prietenoasă, o cafea de origine de cea mai bună calitate, preparată pe un espressor La Marzocco și prăjită în România de către MABO Roastery - Bogdan Georgescu, vice-campion mondial la prăjit cafea de specialitate. 

Funcționând ca și un punct de informare turistică, vizitatorii străini ai orașului vor beneficia de informații în limba engleză despre obiective turistice de vizitat în oraș și în afara lui și pot consulta și rezerva aici o gamă largă de programe turistice de vizitare a Bucureștiului și a României.

La etajul 1 al clădirii se află biroul agenției de turism TravelMaker, iar cei interesați de călătorii în străinătate, iși pot rezerva și cumpăra bilete de avion, hoteluri, pachete turistice, tururi și croaziere în toată lumea.

La Coffee & Travel veți fi intâpinați cu un zâmbet și o cafea bună de luni până duminică între 9 și 17.

 

 

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti. Specialitatea noastră sunt programele turistice de vizitare a Bucureștiului și României. Suntem membri fondatori ai Asociației Incoming Romania și IATA - International Air Transport Association.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/coffee-travel-un-concept-unic-in-romania