UniCredit Romania


Descrierea companiei UniCredit Romania

Banca UniCredit Romania se distinge prin promovarea unui nou tip de relaţie client-bancă, fiecărui client fiindu-i desemnat un profesionist bancar special instruit pentru a oferi întotdeauna cele mai bune soluţii financiare: Personal Banker pentru persoane fizice şi Relationship Manager pentru companii.

UniCredit Romania este o bancă comercială cu acţionariat străin, ce operează pe piaţa românească din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este în prezent de peste 2.100 miliarde lei, iar la sfârşitul anului 2004 banca avea active totale de peste 12.600 miliarde lei, în creştere cu 77% faţă de decembrie 2003.

UniCredit Grup, acţionarul majoritar al băncii UniCredit Romania cu 99,94% din acţiuni, este cel mai mare grup bancar din Italia din punct de vedere al capitalizării bursiere (26,2 miliarde EURO) şi unul din primele grupuri bancare din Europa din punct de vedere al eficienţei, profitabilităţii, având active totale de peste 245 miliarde EURO.

Grupul UniCredit are o reţea de peste 4.600 de sucursale şi peste 70.000 de angajaţi în întreaga lume şi este lider în regiunea Europei Centrale şi de Est (“New Europe“) cu o reţea de peste 1.400 de unităţi bancare în cele 7 ţări din zonă în care este prezent.

Grupul UniCredit este prezent în România prin UniCredit Romania, una dintre cele mai dinamice bănci din sistem, UniCredit Leasing, una dintre primele companii de profil cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa locală, UniCredit Securities, ce oferă servicii de valori mobiliare, cât şi prin UniCredit Produzioni Accentrate (UPA), noua companie specializată în servicii operaţionale.

Comunicate UniCredit Romania :

Vezi toate comunicatele companiei UniCredit Romania.