Zorp Firewall în România

BUCURESTI - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Zorp Firewall va fi lansat de cãtre Xsystem Turnkey IT Solutions, Departamentul IT al firmei Protect Consulting, în România la Expo Security (Pavilionul Expoziţional nr.2, standul nr. 74 - 78, 20-24 aprilie 2005, Romexpo).

Zorp Firewall în România

Zorp Firewall este o soluţie profesionalã, destinatã pentru firme care au grijã de informaţiile lor sensibile. Este singurul produs de acest fel, care pe lângã analiza la nivel de aplicaţie a 24 de protocoale populare, face analiza de conţinut şi în fluxul de date embedat în SSL.
Este o soluţie bazatã pe o distribuţie de Linux proprie, cu interfaţa de configurare accesibilã atât de sub sistemele de operare Windows, cât şi sub sistemele de operare Linux/Unix.
Zorp oferã o unealtã de a configura mai multe firewalluri sau unul de la distanţã, dintr-un loc centralizat numit Zorp Management System (ZMS).
Xsystem Turnkey IT Solutions este distribuitorul autorizat pentru România şi oferã suport on-site şi remote pentru aceste software.
Mai multe informaţii gãsiţi la siteul: www.zorpfirewall.com.
Aşteptãm cereri de oferte la adresa: office@xsystem.ro. Firmele care trimit cererile pe parcursul expoziţiei vor primi un pachet iniţial de suport gratis.

Despre Xsystem Turnkey IT solutions

Xsystem Turnkey IT Solutions
Tamás Csaba
director Departament IT
tamas@xsystem.ro
Tel: 0040-745-649824

tamas@xsystem.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xsystem-turnkey-it-solutions/zorp-firewall-in-romania