youngtours    

Comunicate de presa si evenimente pe tema youngtours

 • youngtours. Pleci la mare? Ai transport direct cu autocarul in fiecare weekend Bucuresti-Vama Veche!

  youngtours

  Bucuresti - 12 July 2013

  Comunicat de Elevate media

  În luna iunie 2013 s-a lansat Young Tours, o agenție de turism neconvențională care se adresează călătorilor tineri și independenţi, aflați în permanentă în căutare de experiențe de călătorie puțin costisitoare. Young Tours organi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: turism , transport , mare , youngtours

  Vezi toate comunicatele de presa despre youngtours

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul youngtours.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la youngtours. Informatiile despre youngtours cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul youngtours, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la youngtours, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.