Poze Bigserv roof

 • Bigserv Roof-Invelitori metalice acoperis, la preturi mici!

  Poza: Bigserv Roof-Invelitori metalice acoperis, la preturi mici!

 • Acoperis verde extensiv - Solutii profesionale de la Odu Green Roof

  Poza: Acoperis verde extensiv - Solutii profesionale de la Odu Green Roof

 • HotNews: Odu Green Roof este prestator de servicii eligibil in cadrul programului Casa Verde Plus

  Poza: HotNews: Odu Green Roof este prestator de servicii eligibil in cadrul programului Casa Verde Plus

 • WINK lansează The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

  Poza: WINK lansează The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bigserv roof.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bigserv roof. Pozele pe tema bigserv roof cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bigserv roof, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bigserv roof, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bigserv roof.