CI    

Comunicate de presa si evenimente pe tema CI

 • CI. mindBox

  CI

  Bucuresti - 6 February 2013

  Comunicat de mindBox

  Transportatorul C&I Grup International a implementat aplicația autoMinder , produsă de mindBox , cu scopul de a îmbunătăţi managementul parcului auto şi a activității de transport persoane, ceea ce va conduce la creşterea productivităţi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mindbox , autominder , soft , parc auto

  Vezi toate comunicatele de presa despre CI

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul CI.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la CI. Informatiile despre CI cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul CI, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la CI, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.