Taxa de prelevare

Definitie Taxa de prelevare

Taxa fiscala de nivel ridicat cu caracter protectionist pentru ocrotirea productiei autohtone.Oficial sunt anuntate ca masuri de securitate impotriva politicii de dumping.In general, sunt determinate ca diferenta intre preturile externe si cele interne de desfacere.De multe ori duc la descurajarea importului prin caracterul lor prohibitiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Taxa de prelevare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Taxa de prelevare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Taxa de prelevare. Definitiile termenilor despre Taxa de prelevare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Taxa de prelevare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Taxa de prelevare.