Timp neproductiv

Definitie Timp neproductiv

Componenta a timpului de munca al executantului, timp in cursul caruia au loc intreruperi in munca executantului - oricare ar fi natura lor - sau in care acesta efectueaza actiuni ce nu sunt necesare pentru realizarea sarcinii sale de munca.Timpul neproductiv cuprinde timpul de intreruperi reglementate, timpul de munca neproductiva, timpul de intreruperi nereglementate.Timpul neproductiv se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp neproductiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp neproductiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp neproductiv. Definitiile termenilor despre Timp neproductiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp neproductiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp neproductiv.