accelerometrul    

Comunicate de presa si evenimente pe tema accelerometrul

 • accelerometrul. Nr. stoc RS 190-8469 - Marca STMicroelectronics – Cod producător LSM6DSOXTR

  accelerometrul

  Bucuresti - 27 iulie 2020

  Comunicat de Aurocon Compec SRL

  Modul inerțial iNEMO cu nucleu Machine Learning și funcții digitale avansate. Consum energetic ultra-redus pentru alimentare de la baterii în aplicații IoT, jocuri, dispozitive purtabile și electronică de uz personal. LSM6DSOX este un aș ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aurocon compec , compec , rs components , accelerometrul , aurcon , stmicroelectronics

  Vezi toate comunicatele de presa despre accelerometrul

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul accelerometrul.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la accelerometrul. Informatiile despre accelerometrul cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul accelerometrul, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la accelerometrul, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.