Acreditiv cesionat

Definitie Acreditiv cesionat

Acreditiv care ii da dreptul beneficiarului sa faca o declaratie de cesiune pentru o parte din suma, pentru unul sau mai multi beneficiari terti (cere bancii sa plateasca direct pe subfurnizorii de marfuri sau servicii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acreditiv cesionat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acreditiv cesionat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acreditiv cesionat. Definitiile termenilor despre Acreditiv cesionat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acreditiv cesionat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acreditiv cesionat.