Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara

Definitie Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara

Acea actiune in justitie prin care se cere indreptarea sau suprimarea unei inscrieri necorespunzatoare realitatii, facuta in cartea funciara, pentru a pune de acord starea tabulara cu situatia juridica reala a unui imobil. Este reglementata in art.34-40 din Legea 115/1938 pentru unificarea dispozitiilor privitoare la cartile funciare..

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara. Definitiile termenilor despre Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara.