Actiune in revendicare mobiliara

Definitie Actiune in revendicare mobiliara

Actiune in revendicare avand ca obiect bunuri mobile. Domeniul ei de aplicare este limitat de regula consacrata prin lege, potrivit careia la bunurile mobile posesiunea de buna credinta valoreaza titlu de proprietate, ceea ce face ca, in cele mai multe cazuri, revendicarea unor asemenea bunuri sa fie imposibila.Actiunea poate avea ca obiect numai acele bunuri mobile in privinta carora regula mentionata nu primeste aplicare astfel de bunuri sunt:- bunuri mobile considerate accesorii ale unui imobil (spre exemplu mobilierul)- bunurile pierdute de catre proprietar sau acelea care au fost furate de la acesta.In toate cazurile reclamantul revendicant va trebui sa dovedeasca urmatoarele imprejurari:- ca el a fost posesor al bunului revendicat- ca acel lucru a iesit din patrimoniul lui fara vointa sa- ca bunul respectiv este identic cu acela aflat in detentia ilegala a paratului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in revendicare mobiliara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in revendicare mobiliara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in revendicare mobiliara. Definitiile termenilor despre Actiune in revendicare mobiliara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in revendicare mobiliara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in revendicare mobiliara.