Adunare generala

Definitie Adunare generala

Organ colectiv format din totalitatea (ori majoritatea, dupa caz) membrilor asociati si care reprezinta vointa societatii. Adunarea generala decide cu privire la problemele majore ale societatii, la planurile apropiate ori indepartate, la problemele ce se pot ivi in activitate si in tot ce priveste societatea in general.Vointa societatii, stabilita in adunarile generale, este adusa la indeplinire de organul executiv, administratorul ori administratorii societatii.Adunarea generala poate fi ordinara, asa cum este stabilit in actul constitutiv al societatii, sau extraordinara (se intruneste ori de cate ori este nevoie, pentru probleme urgente). Vezi si Adunarea generala a actionarilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Adunare generala? Propune definitie

Poze Adunare generala

 • A 3-a Adunare Generala a Retelei Nationale a Muzeelor din Romania

  Poza: A 3-a Adunare Generala a Retelei Nationale a Muzeelor din Romania

 • A 48a Adunare Generala C.L.I.P.S.A.S. are loc pentru prima oara in istorie in Romania

  Poza: A 48a Adunare Generala C.L.I.P.S.A.S. are loc pentru prima oara in istorie in Romania

 • Helinick - AGAAR

  Poza: Helinick participa la a 25-a Conferinta si Adunare Generala a Asociatiei Aeroporturilor din Romania

 • Adunarea Generala Anuala AREL - 2009

  Poza: Adunarea Generala Anuala AREL - 2009

 • Vezi toate pozele despre Adunare generala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Adunare generala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Adunare generala. Definitiile termenilor despre Adunare generala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Adunare generala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Adunare generala.