agrofest    

Comunicate de presa si evenimente pe tema agrofest

 • agrofest

  Ploiesti, Prahova - 11 July 2017

  Comunicat de Chemark Rom SRL

  Marți, 11 iulie 2017, începând cu ora 09.00, în com. Tohani, sat comuna Gura Vadului, jud. Prahova, Chemark Rom va organiza cel de-al doilea eveniment marca AGRO FEST la cultura specială de viță de vie, la domeniul Amfiteatru Vitis . Parten ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: chemark rom , agrofest , evenimente in camp , amfiteatru vitis

  Vezi toate comunicatele de presa despre agrofest

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul agrofest.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la agrofest. Informatiile despre agrofest cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul agrofest, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la agrofest, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.