Poze Alviero Martini

  • Model CB001_Ochelarii de soare cu anouri metalice aurii și forma aviator devin din ce în ce mai celebri după 1960, însă cultura pop îi impune definitiv prin intermediul unor personalități de talia lui Paul McCartney, Ringo Starr sau Michael Jackson, regele pop-rockului.

    Poza: Premiera la Next Top Model: Catalin Botezatu eyewear si partenerii Sover Optica

  • Vizi interpreteaza

    Poza: Vizi Imre a obtinut locul secund la Vocea Romaniei, insa reuseste o premiera: 3 infatisari diferite intr-o singura seara

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul alviero martini.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la alviero martini. Pozele pe tema alviero martini cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alviero martini, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la alviero martini, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la alviero martini.