Poze Anamaria pravicencu

 • Anamaria Nicoara

  Poza: Un martisor, un pian si o voce: Anamaria Nicoara

 • salon de tatuaje www.elegancetattoo.ro

  Poza: Anamaria Prodan, o vedeta mai fericita si datorita tatuajelor

 • Joi 13 septembrie 2012, in cetatea Brasovului, muzica se imbina cu arta plastica intr-un spectacol eveniment.

  Poza: Joi 13 septembrie 2012, in cetatea Brasovului, muzica se imbina cu arta plastica intr-un spectacol eveniment.

 • FierAr...t Expo & Lansare album

  Poza: FierAr...t Expo & Lansare album

 • Ana-Maria si Vasile Mihaila lanseaza prima carte de networking scrisa pentru nevoile specifice ale pietei romanesti si prima aplicatie software de networking personal.

  Poza: Ana-Maria si Vasile Mihaila lanseaza prima carte de networking scrisa pentru nevoile specifice ale pietei romanesti si prima aplicatie software de networking personal.

 • Editura ART si Asociatia Jumatatea plina lanseaza

  Poza: Editura ART si Asociatia Jumatatea plina lanseaza "Broderii" de Marjane Satrapi

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul anamaria pravicencu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la anamaria pravicencu. Pozele pe tema anamaria pravicencu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anamaria pravicencu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la anamaria pravicencu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la anamaria pravicencu.