ARoBS Transilvania Software

ARoBS Transilvania Software


Descrierea companiei ARoBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software a fost fondată în 1998, având sediul principal la Cluj-Napoca şi un birou operaţional la Bucureşti. Firma şi-a început activitatea cu dezvoltarea de produse în regim de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest şi Statele Unite ale Americii. Fructificând experienţa dobândită pe parcursul colaborărilor avute cu firme străine de prestigiu, AROBS a dezvoltat o serie de soluţii soft pentru piaţa românească: soluţia pentru automatizarea forţei de vânzări (SFA) pe PALM şi PDA-uri (Optimall by AROBS), sisteme de localizare şi monitorizare a parcurilor auto prin GPS/GPRS (TrackGPS) şi aplicaţii pentru agenţii de turism (ATOS/ABOS). Numărul clienţilor care folosesc aceste soluţii se ridică în prezent la peste 300 la nivel naţional.

În martie 2006, AROBS şi-a diversificat profilul activităţilor prin iniţierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigaţie GPS şi smartphone-uri cu GPS. Ca urmare a cererii existente pe piaţă şi din dorinţa de a oferi soluţii inovatoare clienţilor săi, în aprilie 2008, AROBS a lansat Smailo, primul brand românesc de sisteme de navigaţie.

Împreună, cele 3 linii de business ale companiei, dezvoltarea de soluţii software în regim outsourcing, soluţiile destinate pieţei interne şi distribuţia de sisteme de navigaţie, au contribuit semnificativ la creşterea cifrei de afaceri cu peste 50% pentru primul semestru al anului 2008, creşterea estimată pentru întreg anul fiind de 100% faţa de 2007.

Comunicate ARoBS Transilvania Software :

Vezi toate comunicatele companiei ARoBS Transilvania Software.