GPS-urile Smailo identifica zonele cu probleme ecologice la Let’s Do It, Romania 2010

Cluj-Napoca - 7 septembrie 2010

Comunicat tip General in Social

Smailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie lansat de AROBS Transilvania Software in 2008, vine in sprijinul voluntarilor de la Let’s Do It, Romania! prin oferirea de dispozitive GPS pregatite sa identifice zonele care vor trebui curatate de mormanele de deseuri.

GPS-urile Smailo identifica zonele cu probleme ecologice la Let’s Do It, Romania 2010

“Suntem alaturi de voluntarii Let’s Do It Romania! si impreuna cu ei ne dorim sa readucem Romaniei frumusetea naturala. Incercam sa-i facem pe romani sa constientizeze cat de importanta este curatenia si sa promovam responsabilitatea pentru mediul inconjurator si protejarea resurselor naturale” a declarat Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Software.

Implicarea Smailo si a companiei AROBS in acest demers ambitios care isi propune sa curete Romania de gunoaie intr-o singura zi, pe 25 septembrie 2010, reprezinta o continuare a sustinerii de evenimente cu scop caritabil, de dezvoltare culturala, sociala sau educative din ultimii ani.

Brandul Smailo - Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS a fost lansat in aprilie 2008 si cuprinde 6 modele. Ultima gama lansata in decembrie 2009, Smailo HD, impresioneaza atat prin designul revolutionar cat si prin functiile avansate. Sistemele de navigatie GPS sunt disponibile prin reteaua de distribuitori AROBS, magazine online si principalele retele de retail.

Despre ARoBS Transilvania Software

AROBS este o firmă specializată în dezvoltarea de soluţii software de nişă în domeniul GPS. În anul 2008, AROBS a lansat în calitate de distribuitor naţional de sisteme de navigaţie prin GPS propriul brand de sisteme de navigaţie, Smailo (www.smailo.ro). Soluţia de localizare flote auto TrackGPS (www.trackgps.ro) este una dintre cele mai performante şi prezente soluţii de localizare GPS din România, peste 500 de firme şi circa 8.000 de maşini folosind aceasta soluţie.Totodată, soluţiile de SFA şi CRM pe terminale mobile completează baza de clienţi, peste 150 de firme din România folosind aceste soluţii de eficientizare a vânzărilor.
AROBS Marketing Department
marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/gps-urile-smailo-identifica-zonele-cu-probleme-ecologice-la-lets-do-it-romania-2010