Poze Asociatia pentru Promovarea Si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii

 • Cu ocazia Seminarului European CEFTAC (Mamaia, 19-22 mai 2005) s-a inaugurat BIROUL LITORAL – DELTA DUNARII al CENTRULUI de OSPITALITATE si s-au pus bazele ASOCIATIEI PROFESIONISTILOR din DOMENIUL CONCURENTEI

  Poza: Cu ocazia Seminarului European CEFTAC (Mamaia, 19-22 mai 2005) s-a inaugurat BIROUL LITORAL – DELTA DUNARII al CENTRULUI de OSPITALITATE si s-au pus bazele ASOCIATIEI PROFESIONISTILOR din DOMENIUL CONCURENTEI

 • ASES Confort Travel

  Poza: Conferinta "Promovarea turismului romanesc"

 • Conferinta de turism Promovarea turismului romanesc, 3-4 septembrie 2015

  Poza: Conferinta de turism Promovarea turismului romanesc, 3-4 septembrie 2015

 • Hotel Wels va prezinta Delta Dunarii: o experienta unica, o destinatie speciala, un loc unic pentru relaxare si distractie.

  Poza: Hotel Wels va prezinta Delta Dunarii: o experienta unica, o destinatie speciala, un loc unic pentru relaxare si distractie.

 • ASISTENTII SOCIALI merg in PIATA REVOLUTIEI pentru promovarea DEMNITATII

  Poza: ASISTENTII SOCIALI merg in PIATA REVOLUTIEI pentru promovarea DEMNITATII

 • Ziua Dunarii

  Poza: Ziua Dunarii

 • Oportunitati pentru consolidarea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra

  Poza: Oportunitati pentru consolidarea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra

 • Promovarea medierii si a profesiei de mediato

  Poza: Promovarea medierii si a profesiei de mediato

 • Elaborarea Strategiei Guvernamentale pentru dezvoltarea sectorului IMM, în perioada 2009-2013

  Poza: Elaborarea Strategiei Guvernamentale pentru dezvoltarea sectorului IMM, în perioada 2009-2013

 • CONFERINTA TRANSFRONTALIERA

  Poza: CONFERINTA TRANSFRONTALIERA "Solutii software pentru dezvoltarea afacerilor"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului litoral-delta dunarii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului litoral-delta dunarii. Pozele pe tema asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului litoral-delta dunarii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului litoral-delta dunarii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului litoral-delta dunarii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului litoral-delta dunarii.