Leslie Hawke pune schimbarea in miscare!

BUCURESTI - 12 aprilie 2010

Comunicat tip General in ONG

Inconjurata de moristi colorate, de energie si de studenti entuziasmati, Leslie Hawke va vorbi despre antreprenoriatul social si despre ce inseamna sa adopti schimbarea in favoarea comunitatii in cadrul proiectului Changemakers organizat de ASER Bucuresti.
Cu o experienta de 25 de ani in publishing educational, strangere de fonduri si dezvoltare de programe non profit, Leslie Hawke ne va invata ce inseamna antreprenoriatul social si de ce acest concept, inca nu foarte cunoscut in Romania, este unul ce promite o calatorie frumoasa ce incepe cu un mic pas: schimbarea!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) va invita sa participati in perioada 20-25 aprilie la proiectul international dedicat conceptului de antreprenoriat social, Changemakers. Acesta este adresat studentilor interesati sa imbunatateasca viata in comunitatea lor prin aplicarea unei idei fezabile de business. Proiectul se afla la a doua editie si in acest an este realizat sub patronajul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Conferinta “Meet the Changemakers” va avea loc in data de 20 Aprilie, in sala 2013 din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Printre invitati se numara Raed Arafat – fondator SMURD, Mircea Mocanu – director al Directiei de programe socio-economice al UNDP, Laura Sgarcitu - specialist Relatii Publice si Programe Comunitare Coca-Cola HBC, Elena Lotrean – consultant la Future Capital, Cristian Ispas – director general Motivation si Leslie Hawke – co-fondator al Asociatiei Ovidiu Rom.

Dar pentru a aduce schimbarea in societate este nevoie de mai mult! De aceea, studentii interesati de antreprenoriat social se pot inscrie la Scoala de primavara Changemakers pentru a invata, a-si pune ideile in practica si pentru a face schimb de cunostinte cu studenti straini. Perioada de desfasurare a acesteia va fi 21-25 Aprilie.

Cele cinci zile ale Scolii de primavara vor constitui un program educational interactiv cu workshopuri, studii de caz, o vizita la o intreprindere sociala, dar si sfaturi de la experti din domeniu.

Inscrierile pentru Scoala de primavara se fac pe baza de formular, online, pe www.changemakers.ro, dar si la standul ASER amplasat in ASE, Cladirea Mihai Eminescu, etaj 1. Termenul limita pentru depunerea formularelor este 16 Aprilie.


Detalii si pe pagina oficiala www.changemakers.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-economisti-din-romania-aser/leslie-hawke-pune-schimbarea-in-miscare