Auto Cobălcescu, a lansat o nouă unitate service.

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Auto

Fisiere atasate:

10310-harta.jpg

Auto Cobălcescu, a lansat cea de a doua unitate service in Bucuresti.


Aflat în Valea Oltului nr.15, la intersecţia cu Bd. Ghencea, service-ul se întinde pe o suprafaţă de 1700 mp şi are o capacitate de lucru de peste 1300 interventii auto lunar.

„Investiţia de peste1.5 mil euro respectă toate standardele europene şi vine în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor noştri, mai ales având în vedere echipamentele şi tehnologia de ultimă oră cu care este dotat acesta.

Deschiderea celei de a doua unităţi service vine ca o nouă confirmare a eforturilor permanente depuse de compania noastră pentru a oferi clienţior săi rapiditate variante de service-are facile, flexibilitate.

Tehnologia si cabinele de ultima generatie folosite permit vopsirea ecologica cu vopsea pe baza de apa, lipsita de compusi volatili. Procedeul respecta normele Comunitatii Europene de protectie a mediului, emisiile de solventi organici si toxicitatea fiind foarte reduse.

Prin tehnologia de vopsire folosita in noul service, Auto Cobălcescu tine seama de Directiva europeană referitoare la conţinut de compuşi organici volatili care urmareste scăderea conţinutului acestora din vopsele.

In cazul vopselelor pe bază de apa folosite de Auto Cobălcescu această problemă este mai mult decât rezolvată, deoarece acestea conţin doar 10% solvenţi organici, îndeplinind deja cerinţele de mediu viitoare.


Această investitie nu este doar una în tehnologie de vârf, ci, mai ales, o consecinţă directă a procesului de dezvoltare durabilă a companiei Auto Cobălcescu, proces în care grija faţă de client este o prioritate.

Noul service va pune la dispoziţia publicului întreaga gamă de intervenţii şi reparaţii auto: mecanică, electrică, vopsitorie, tinichigerie, inspecţie tehnică, şi va funcţiona la acelaşi nivel de performanţă ca cel situat in Str. Grigore Cobălcescu nr.45.

Pe lângă o gamă variată de servicii, clienţii Auto Cobălcescu vor beneficia de o foarte bună calitate, garantată de competenţa personalului şi experienţa de lucru în domeniu. O echipa dedicată de profesionişti va sta la dispoziţia clienţilor noştri pentru a le furniza servicii performante de diagnosticare specializată, reparaţii şi inteţinere a autovehiculelor pe care le deţin.
În plus, prin lansarea noului service, Auto Cobălcescu răspunde cerinţelor clienţilor săi prin oferirea unui program de lucru extins şi in week-end.”

a declarat Silviu DOCAN, Director General Auto Cobălcescu.

Auto Cobălcescu deţine în prezent în Bucureşti 3 showroomuri, 2 service-uri auto, si un performant parc de taxiuri.

Despre Auto Cobalcescu

Despre AUTO COBALCESCU

AUTO COBALCESCU este o companie privată cu capital 100% românesc, una de tradiţie pe piaţa auto bucureşteană, numărându-se printre cele mai vechi firme furnizoare de servicii de taximetrie.

În luna aprilie 2002 AUTO COBALCESCU a devenit primul concesionar bi-marca RENAULT şi DACIA din Bucureşti.
În peisajul pieţei auto, compania vine cu o soluţie europeană de prezentare şi vânzare a gamei de automobile prin două showroom-uri moderne, concepute în conformitate cu standardale producătorilor şi situate în zone uşor accesibile ale oraşului.

AUTO COBALCESCU propune clienţilor săi un pachet autoturism - servicii de Service Auto şi intreţinere menite să preia toate grijile clientului generate de funcţionarea maşinii sale atât în perioada de garanţie cât şi postgaranţie.

Service-ul auto este unul din cele mai mari şi bine dotate din România, având o suprafaţă totala de 6.000 mp structurată pe 4 nivele, cu instalaţii de climatizare, echipamente şi scule profesionale. Oferta cuprinde întreaga gamă de reparaţii şi servicii de întreţinere, un stand ITP, un stand pentru redresarea caroseriilor şi două autospeciale cu platformă pentru intervenţii şi tractare cu program permanent.

Începând cu anul 2000, taximetrele vechi au fost înlocuite treptat cu unele noi, mai performante, care răspund solicitărilor clienţilor din punct de vedere al confortului asigurat cât şi al rapidităţii serviciilor. Parcul auto este format în prezent din autoturisme Dacia (variantele Berlina, Break, SupeRNova, Solenza, Logan) şi Renault Clio Symbol 2, acestea din urmă oferind un plus de confort şi prin dotarea cu instalaţii de climatizare.

Investiţia în latura umană nu a fost neglijată şi face parte din programul de abordare al afacerii având ca scop promovarea valorilor de echipă, selecţia pe bază de competenţă şi experienţa, criterii ce au funcţionat la formarea tuturor departamentelor, până la top management.

Beatrice GRAMA
Director Marketing
Tel: 212.64.25 - int 171

beatrice.grama@autocobalcescu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/auto-cobalcescu/auto-cobalcescu-a-lansat-o-noua-unitate-service-