Autogara

Definitie Autogara

Formatie de munca de exploatare in activitatea de transport al calatorilor cu mijloace auto, care are in raspundere un parc propriu de autovehicule si efectueaza direct vanzarile de bilete de calatorie.Autogara se constituie in cadrul autobazelor, in functie de complexitatea autovehiculelor din dotare si de specificul activitatii de transport (interurban, urban, turism).Autogara este condusa de un sef de autogara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autogara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autogara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autogara. Definitiile termenilor despre Autogara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autogara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autogara.