Avans in cont curent

Definitie avans in cont curent

acordarea de catre un bancher clientului sau a unui credit pana la concurenta sumei pentru care acesta in urma si-a deschis contul curent. Se mai numeste overdraft.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avans in cont curent? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul avans in cont curent.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la avans in cont curent. Definitiile termenilor despre avans in cont curent cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la avans in cont curent, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la avans in cont curent.