Avertisment

Definitie avertisment

sanctiunea contraventionala (cu caracter administrativ) cea mai usoara aplicata unui angajat pentru o abatere disciplinara, prin care se atrage atentia acestuia ca va fi sanctionat mai aspru la o noua abatere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avertisment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul avertisment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la avertisment. Definitiile termenilor despre avertisment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la avertisment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la avertisment.