Banca de clearing

Definitie Banca de clearing

Banca specializata in operatiuni de clearing. Sistemul este propriu operatiunilor bancare din Marea Britanie si presupune decontarea reciproca a cecurilor intre banci. In sistemul bancar al SUA acest sistem are o aplicabilitate locala, platile care nu se pot compensa reciproc vor fi preluate spre rezolvare de Sistemul Federal de Rezerve (FED).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca de clearing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca de clearing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca de clearing. Definitiile termenilor despre Banca de clearing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca de clearing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca de clearing.