BARMANIADA desemneaza Barmanul Anului

BUCURESTI - 7 decembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

BARMANIADA 2009 – competiția unei noi generații de barmani – prezintă pe 8 decembrie etapa finala: ENTERTAINMENT!

BARMANIADA desemneaza Barmanul Anului

Marți - 8 decembrie 2009 – ora 19.00, la Tonka Soul Café, va avea loc ultima etapă din cadrul competiției Barmaniada: Proba de Entertainment!

După etapele de servire rapidă, barista și mixologie, acum vine rândul unei probe ce aparține publicului. Marea provocare constă în prepararea și servirea unui cocktail în cel mai spectaculos mod posibil. Momentele de flair nu sunt obligatorii, însă vor aduce puncte în plus, iar concurenții au multe alte opțiuni pentru a face atmosferă și a convinge publicul de abilitățile lor de entertaineri.

Proba de entertainment va fi cea mai interesantă pentru public, întrucât show-ul va fi la el acasă. Concurenții – peste 20 din întreaga țară – vor avea la dispoziție patru minute pentru a crea o altă lume, a personajelor si a cocktailurilor - preparate cât mai creativ, cu un decor original și o cu totul altă abordare decât cea cu care ne-am obișnuit.

Juriul va estima performanțele barmanilor ținând cont de originalitate, interacțiunea concurenților cu publicul și gradul de dificultate al spectacolului realizat de fiecare. Din juriu vor face parte: Costin Gache (Interbelic Cocktail Bar), Bogdan Nicolae (Barmania), Liviu Croitoru (Limes), Cristi Dumitru (Tonka Soul Cafe), Laurențiu Achim (somelier) și Cristina Nae (Caffe&Bar).

Primii trei finaliști vor fi premiați, conform fiecarei etape, cu 400€, 250€ si respectiv 150€ și echipament specializat oferit de parteneri. Premiul cel mare – Barmaniada Cup – constă în suma de 1000€ și va reveni celui care a acumulat maximul de puncte pe parcursul celor patru etape ale competiției. Marele câștigător Barmaniada va fi desemnat la sfârșitul acestei etape și va mai primi, din partea Bristot, un training la Milano cu specializare barista.


Vă așteptăm marți, 8 decembrie la Tonka, să savurați un cocktail alături de noi și să luați parte la ceea ce se anunță a fi evenimentul de bartending al anului! Așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la eveniment la tel. 0757 086 687.

Competiția - organizată de Barmania și Tonka Soul Café și susținută de Beefeater, în calitate de partener principal – este primul concurs dedicat barmanilor aflați la începutul carierei și are ca scop specializarea lor în domeniu și crearea unei imagini profesioniste a oamenilor din spatele barului.
Întrucât competițiile actuale se axează pe barmanii deja consacrați, s-a creat o barieră între aceștia și barmanii din generația nouă, care vin din urmă. De aceea BARMANIADA încurajează barmanii aflați la început, lipsiți de experiența competițiilor naționale sau internaționale. Concursul va fi, pentru aceștia, o rampă de promovare și o ocazie de a-și demonstra priceperea în cadrul unei competiții specializate.

Despre Barmania Action

Parteneri Barmaniada 2009: Beefeater, Bristot, Marie Brizard, Carsberg, Granini, Caffe&Bar, Gastromedia.
Tel. 0757 086 687
Miruna Sfia
office@barmaniada.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/barmania/barmaniada-desemneaza-barmanul-anului