bibliotecar    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bibliotecar

 • bibliotecar

  Bucuresti - 23 January 2015

  Comunicat de ECDL ROMANIA

  ... bibliotecar . Aptitudini pentru bibliotecarul Modern” derulat de ANBPR in parteneriat cu ECDL ROMANIA. bibliotecarii publici pot aplica la Profilul ECDL destinat lor si pot sa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ecdl , biblioteca , competente digitale , ebiblioteca , bibliotecar , anbpr

  Vezi toate comunicatele de presa despre bibliotecar

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bibliotecar.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bibliotecar. Informatiile despre bibliotecar cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bibliotecar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bibliotecar, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.