Weekend de groaza pentru preturile bigstep®

Cluj-Napoca - 29 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Bigstep sărbătorește Halloween-ul oferind clienților săi patru zile de reduceri aplicate la peste 180 de modele de încălțăminte pentru copii din colecția de toamnă-iarnă.

Reduceri de Halloween la incaltaminte pentru copii

Reduceri de Halloween la incaltaminte pentru copii

Cu ocazia Halloween-ului, Bigstep, renumitul magazin de încălțăminte pentru copii, anunță un "weekend de groază" pentru prețurile modelelor din colecția de toamnă-iarnă. Campania promoțională se desfășoară pe parcursul a patru zile consecutive: începe în data de 29 octombrie, la ora 00:00 și se termină în data 1 noiembrie, la ora 23:59.

Pentru “weekendul groazei” au fost selectate peste 180 de modele de încălțăminte pentru copii, cărora li se va aplica o reducere de 15% din prețul întreg. Selecția cuprinde modele de pantofi și încălțăminte sport dedicată zilelor mai calduroase, dar și modele de ghete, cizme, bocanci și apreskiuri, foarte potrivite pentru zilele cu mult frig și umezeala. Orice părinte va putea să profite de Campania de Halloween organizată de bigstep®, deoarece selecția de produse ia în calcul toate categoriile de vârstă ale copiilor, de la bebeluși până la adolescenți.  Începând de la pantofiorii delicați, cu un design vesel și colorat pentru cei mici și până la cizmele și ghetele care satisfac cele mai fine gusturi pentru modă ale adolescentilor, întreaga colecție de produse bigstep® are o calitate ireproșabilă. Modelele sunt confecționate din materiale atent selecționate, rezistente și extrem de confortabile, iar tehnologiile revoluționare care stau la baza procesului de fabricație oferă suport optim pentru o dezvoltare naturală și sănătoasă a picioarelor.

Această campanie promoțională se desfășoară atât online, cât și în magazinele fizice bigstep®, în limita stocului disponibil. La comenzile plasate pe www.bigstep.ro, clienții se bucură de transport gratuit și de livrare rapidă, în 24 de ore de la plasarea comenzii, oriunde în țară. Mai mult decât atât, clienții deținători de carduri bigstep® primesc în plus și reducerea aferentă programului de fidelizare.

Happy Halloween!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bigstep/weekend-de-groaza-pentru-preturile-bigstep