Brevet de blocaj

Definitie Brevet de blocaj

Sinonim - brevet umbrela, brevet tacticDenumire data (de doctrina juridica) unui brevet de inventie utilizat de catre marile monopoluri pentru protectia unei inventii intr-o tara straina, in scop de concurenta si de a se impune pe o anumita piata de desfacere prevalandu-se de prerogativa acordata titularului de brevet de a interzice folosirea acelui brevet de catre terti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Brevet de blocaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Brevet de blocaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Brevet de blocaj. Definitiile termenilor despre Brevet de blocaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Brevet de blocaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Brevet de blocaj.