Poze Bvb

 • Bussines-ul la el acasă - 19 ani de prezenţă la BVB

  Poza: Bussines-ul la el acasă - 19 ani de prezenţă la BVB

 • Consiliul Bursei a aprobat modificarea codului BVB cu privire la short selling

  Poza: Consiliul Bursei a aprobat modificarea codului BVB cu privire la short selling

 • Obligațiunile emise de Banca Internațională de Investitii au debutat la BVB pe 29 septembrie

  Poza: Obligațiunile emise de Banca Internațională de Investitii au debutat la BVB pe 29 septembrie

 • Bursa de Valori Bucureşti şi Ministerul Comunicaţiilor pentru Societatea Informaţională lansează împreună proiectul

  Poza: Bursa de Valori Bucureşti şi Ministerul Comunicaţiilor pentru Societatea Informaţională lansează împreună proiectul "BVB pentru IT&C"

 • Randamente mari, sperante pe masura si mai multi bani in joc in 2008 - O radiografie a investitorului la BVB realizata de Prognosis.ro

  Poza: Randamente mari, sperante pe masura si mai multi bani in joc in 2008 - O radiografie a investitorului la BVB realizata de Prognosis.ro

 • Romanian Business Accelerator organizeaza dezbaterea

  Poza: Romanian Business Accelerator organizeaza dezbaterea "Investiti in Romania"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bvb.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bvb. Pozele pe tema bvb cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bvb, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bvb, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bvb.