CADWARE Engineering a obtinut Autodesk Consulting Specialization

BUCURESTI - 10 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Industrie, IT&C

Bucuresti 10.01.2012 - CADWARE Engineering este primul partener din Romania care a obtinut statutul Consulting Specialized recunoscut de Autodesk , lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment.

CADWARE Engineering a obtinut Autodesk Consulting Specialization

Ca Partener Autodesk Consulting Specialized, CADWARE Engineering a demonstrat ca a facut investitii importante in echipa, au un plan de afaceri solid de consultanta, referinte de la clienti si ca ofera un nivel ridicat de cunostinte si de sprijin pentru clientii din industria mecanica, infrastructura si constructii.

Noua specializare obtinuta permite partenerului sa evidentieze experienta in furnizarea de servicii in domeniile cheie din industria CAD. Prin completarea sesiunilor de training si a examenelor cerute, precum si atingerea standardelor si a nivelului de servicii stabilite de Autodesk, CADWARE Engineering demonstreaza ce inseamna a fi un consilier de incredere pentru clientii Autodesk.

“Continuand traditia inceputa anul trecut, cand am devenit primul centru de Certificare Autodesk , anul acesta am devenit Autodesk Consulting Specialized ca o recunoastere a investitiei continue in pregatirea consultatilor nostri astfel incat avem capacitatea sa oferim servicii complete de implementare care sa raspunda nevoilor cu care se confrunta in prezent companiile de proiectare”, mentioneaza Niculae Ion, Managing Partner CADWARE Engineering

Serviciile CADWARE Engineering se adreseaza atat birourilor de arhitectura cat si firmelor medii si mari din infrastructura si proiectare industriala, rolul nostru ca Partener Autodesk Consulting Specialized constant in analiza si propunerea solutiilor software potrivite, instruirea personalului si dezvoltare de cursuri specializate, realizarea proiectelor pilot, implementarea aplicatiilor Autodesk si monitorizarea acestora, dezvoltarea de continut si standardizarea datelor, data management si dezvoltarea de proceduri de lucru personalizate.

Despre CADWARE ENGINEERING SRL

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de licentiere, consultanta si suport tehnic pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite, instruire si certificare personal. CADWARE Engineering este Autodesk Silver Partner, Consulting Specialized, Autodesk Authorized Training Center si Autodesk Certification Center, Distribuitor pentru TopoLT, ProfLT si TransLT.

Pentru mai multe informatii vizitati www.cadware-eng.ro sau contactati departamentul de marketing si comunicare: marketing@cadware-eng.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cadware-engineering-srl/cadware-engineering-a-obtinut-autodesk-consulting-specialization