Solutia pentru topografie TopoLT prezentata in cadrul seminarului stiintific organizat de Facultatea de Geodezie din Bucuresti

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Stiinta / Cercetare

3D Space, producatorul programului TopoLT, a fost invitat sa prezinte in cadrul seminarului stiintific "Echipamente şi softuri pentru efectuarea şi prelucrarea măsurătorilor geodezice" organizat de Centrul de Cercetare in Geodezie Spatiala, Fotogrammetrie, Teledetectie si GIS (GEOS) din cadrul Facultatii de Geodezie, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, propriile solutii software special dezvoltate pentru intocmirea proiectelor de topografie si cadastru.

Solutia pentru topografie TopoLT prezentata in cadrul seminarului stiintific organizat de Facultatea de Geodezie din Bucuresti
 In calitatea de dezvoltator al acestor solutii, atentia noastra este indreptata si catre mediul academic, in a-i ajuta pe viitorii absolventi in invatarea si exercitarea meseriei de inginer geodez. 

Cristinel BUJOR, Director General 3D Space

In cadrul lucrarilor acestui seminar stiintific, domnul inginer Cristinel Bujor, dezvoltatorul programelor TopoLT, ProfLT si TransLT, a prezentat studentilor din anii terminali atat functii, cat si situatii practice utile in  prelucrarea masuratorilor geodezice si topografice, intocmirea rapida si simpla a planurilor topografice si cadastrale, procedee pentru realizarea calculului parametrilor de transformare si transformarea coordonatelor intre doua sisteme de coordonate. „In calitatea de dezvoltator al acestor solutii adaptate in special la standardele romanesti de proiectare, atentia noastra este indreptata si catre mediul academic, in a-i ajuta pe viitorii absolventi in invatarea si exercitarea meseriei de inginer geodez” declara Cristinel BUJOR, Director General 3D Space.

Centrul de Cercetare in Geodezie Spatiala, Fotogrammetrie, Teledetectie si GIS (GEOS) a fost infiintat in anul 2011 si isi propune realizarea unor cercetari complexe in domeniul geodeziei spatiale si fotogrammetriei, publicarea cercetarilor in reviste de specialitate, participarea la manifestari stiintifice si atragerea studentilor in activitatea de cercetare. „Prin organizarea acestor seminarii stiintifice, atentia noastra este indreptata spre prezentarea cat mai multor solutii software specializate si echipamente topografice, astfel incat absolventii facultatii noastre sa fie antrenati sa faca fata atat din punct de vedere teoretic, cat si practic la complexitatea si varietatea tipurilor de lucrari geodezice” declara S.L.Univ.Dr.Ing. Tiberiu RUS, Director Centru GEOS.

Pe parcursul acestui seminar, CADWARE Engineering a participat in calitate de distribuitor 3D Space, prezentand activitatea sa in Romania si platforma web dezvoltata mai ales utilizatorilor finali, astfel permitandu-le accesul la ultimele versiuni de program, la metodele de instruire disponibile, dar si la un forum unde utilizatorii isi pot expune propriile experiente si opinii.

Cei interesati in a testa versiunile TopoLT, ProfLT si TransLT timp de 30 de zile pot accesa www.topolt.com

Despre 3D Space

3D Space este birou de arhitectura, geodezie, topografie si cadastru cu o bogata experienta in domeniul cladirilor de birouri si in domeniul rezidential bucurandu-se de recunoasterea multor companii internationale care au investit in Romania. 3D Space este dezvoltatorul aplicatiilor TopoLT, ProfLT si TransLT, solutii dedicate pentru proiectele de topografie si cadastru.

Despre CADWARE ENGINEERING SRL

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de licentiere, consultanta, implementare si suport tehnic pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite, instruire si certificare personal si se adreseaza atat birourilor de arhitectura cat si firmelor medii si mari din infrastructura si proiectare industriala. CADWARE Engineering este Autodesk Silver Partner, Consulting Specialized, Product Support Specialized, Autodesk Authorized Training Center si Autodesk Certification Center, Distribuitor pentru TopoLT, ProfLT si TransLT.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cadware-engineering-srl/solutia-pentru-topografie-topolt-prezentata-in-cadrul-seminarului-stiintific-organizat-de-facultatea-de-geodezie-din-bucuresti