Capacitate civila

Definitie Capacitate civila

Aptitudinea unei persoane de a fi subiect de drepturi si obligatii, precum si aptitudinea de a-si exercita aceste drepturi si obligatii. Capacitatea civila este formata din:- capacitate de folosinta, si- capacitate de exercitiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate civila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate civila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate civila. Definitiile termenilor despre Capacitate civila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate civila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate civila.