Capacitate subiectivala

Definitie Capacitate subiectivala

Sintagma ce desemneaza aptitudinea persoanei (fizice sau juridice) de a avea drepturi si obligatii.Pe aceasta aptitudine se fundeaza calitatea de subiect de drept, insusirea persoanei (fizice sau juridice9 de a fi titular de drepturi si obligatii civile.Capacitatea subiectivala este, alaturi de capacitatea de exercitiu, o componenta esentiala a capacitatii civile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Capacitate subiectivala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Capacitate subiectivala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Capacitate subiectivala. Definitiile termenilor despre Capacitate subiectivala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Capacitate subiectivala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Capacitate subiectivala.