Cec circular

Definitie Cec circular

Titlu de credit utilizat in practica de comert international, care este emis, de bancile autorizate in acest scop, celor ce au depus suma corespunzatoare si care contine promisiunea neconditionata a bancii emitente de a plati la vedere suma precizata posesorului legitim al titlului.De regula, nu poate fi la purtator, ci trebuie sa poarte indicarea beneficiarului si sa aiba mentionata in text denumirea de cec circular.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec circular? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec circular.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec circular. Definitiile termenilor despre Cec circular cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec circular, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec circular.