Certificat de clasa

Definitie Certificat de clasa

In domeniul naval, certificat ce atesta calitatea unei nave pentru a putea naviga si transporta marfuri sau pasageri.Certificatul se elibereaza pe baza Registrului de clasificatie pentru navele comerciale construite, amenajate si echipate dupa regulile registrului respectiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de clasa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de clasa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de clasa. Definitiile termenilor despre Certificat de clasa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de clasa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de clasa.