Cheltuieli inregistrate

Definitie cheltuieli inregistrate

in avans sunt reprezentate de cheltuielile anticipate si de cheltuielile constatate in avans ele trebuiesc excluse din cheltuielile curente ale exercitiului si incorporate apoi in cheltuielile exercitiului la care acestea se refera.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli inregistrate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul cheltuieli inregistrate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la cheltuieli inregistrate. Definitiile termenilor despre cheltuieli inregistrate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cheltuieli inregistrate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cheltuieli inregistrate.