Cheltuieli judiciare

Definitie Cheltuieli judiciare

Cheltuieli necesare pentru efectuarea:- actelor de procedura, - administrarea probelor, - conservarea mijloacelor de proba, - retribuirea aparatorului, - orice alte cheltuieli ocazionate de desfasurarea procesului penal. In aceste cheltuieli sunt cuprinse si sumele cuvenite martorului, expertului, interpretului. Cheltuielile judiciare avansate de stat se numesc cheltuieli de procedura, iar cele avansate de parti se numesc cheltuieli de judecata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli judiciare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli judiciare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli judiciare. Definitiile termenilor despre Cheltuieli judiciare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli judiciare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli judiciare.