CIP - Carriage and insurance paid to

Definitie CIP - Carriage and insurance paid to

Traducere in romaneste: Transport si asigurare platite pana la. Abreviere: CIP.Conform acestui termen INCOTERMS, pe langa CPT vanzatorul asigura marfa, in numele si pe contul cumparatorului, contra riscurilor minime de avariere si pierdere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CIP - Carriage and insurance paid to? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CIP - Carriage and insurance paid to.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CIP - Carriage and insurance paid to. Definitiile termenilor despre CIP - Carriage and insurance paid to cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CIP - Carriage and insurance paid to, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CIP - Carriage and insurance paid to.