Clauze pur monetare

Definitie Clauze pur monetare

Tip de clauze de mentinere a valorii contractului.Se numesc astfel stipulatiile contractuale ce vizeaza evitarea riscurilor decurgand din fluctuatia valorii de schimb a monedei de plata fata de moneda de referinta. Astfel de clauze sunt: - clauza aur, - clauzele valutare, - clauza de optiune a monedei liberatorii si - clauza de optiune a locului de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze pur monetare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze pur monetare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze pur monetare. Definitiile termenilor despre Clauze pur monetare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze pur monetare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze pur monetare.