Tapet personalizat, ultimul trend în amenajările interioare

BUCURESTI - 13 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura

Ultimul trend în amenajările interioare îl constituie folosirea de tapet personalizat . Acesta aduce un plus de culoare și de originalitate camerei pe care îți propui să o decorezi.

tapet personalizat

tapet personalizat

 Atunci când vrei să redecorezi un spațiu dedicat celor mici, tapet camere copii este soluția perfectă, ieftină, originală și la îndemână.  

Dragoș Vlădilă, administrator Sedra Advertising

Când spui tapet personalizat te gândești la un suport ce poate fi imprimat la rezoluții mari, cu orice fel de imagini. Iar tapet camere copii te ajută să schimbi ambientul din camere și să dai un aer nou pereților fără să îi zugrăvești. Sedra Advertising vine cu promoții de nerefuzat la aceste produse.

Tapet personalizat dă un plus de eleganță oricărui spațiu. Îți poți alege singur design-ul care urmează a fi imprimat pe hârtia specială. Acesta poate fi înlocuit oricând, cu foarte mare ușurință și se montează fără efort și fără unelte. La fel și tapet camere copii

Fie că alegi o grafică plină de culoare și cu poveste, pentru camera copilului tău (tapet camere copii), un peisaj care te relaxează, pentru dormitor, sau un design elegant, futurist sau abstract pentru camera de zi, tapetul poate fi personalizat în orice fel și, cu siguranță, va da o notă de originalitate căminului tău. 

Tapet camere copii, produs ecologic, fără miros

Atunci când vrei să redecorezi un spațiu dedicat celor mici, tapet camere copii este soluția perfectă, ieftină, originală și la îndemână. Alegi design-ul pe care îl vrei printat pe hârtia specială, noi îl imprimăm, iar copilul tău va fi în culmea fericirii. Poți da viață unui colț de cameră acoperindu-l cu o imagine veselă și plină de culoare care să-ți schimbe la fiecare privire starea de spirit.

Tapet camere copii poate fi personalizat în funcție de vârsta „beneficiarului”. Ideal este să fie aleasă o grafică plină de culoare și cu poveste, care să dea o notă de originalitate spațiului unde va fi lipit.

Mai mult, cerneala cu care este imprimat tapet personalizat nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă niciun miros. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant și se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul cernelurilor obișnuite.