Dentcof - Variante pentru un zambet perfect. Fatete dentare. Fatete dentare no prep.

Timisoara - 23 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Zâmbetul exprimă emoție, exprimă bucurie, exprimă senzualitate, exprimă umanitate.Unii avem un zâmbet frumos nativ, alții nu, alții l-am pierdut pe parcurs. Indiferent de caz, îl putem restabili, atat zambetul, cat si acel sentiment unic de dezinhibitie si libertate de expresie. Un articol despre estetica dentara moderna, fatete dentare , smile design si fatete dentare no prep.

Caz de fatete ceramice.  Dr. Florin Cofar & TD. Edson da Silva. - Dentcof 2013.

Caz de fatete ceramice. Dr. Florin Cofar & TD. Edson da Silva. - Dentcof 2013.

 E zambetul care mi l-am dorit de cand ma stiu 

Claudia Durdun, pacienta Dentcof

Estetica dentara presupune crearea unui zambet perfect in armonie cu trasaturile fetei. Ca si in schitele lui Da Vinci, la inceput e nevoie de un proiect, prin care se identifica trasaturile care pot fi imbunatatite. Acest proiect se numeste Smile Design, care va functiona si ca o simulare realista pentru viitoarele fatete dentare, inainte de inceperea tratamentului. Acest proces faciliteaza o comunicare vizuala intre pacient si medic, pacientul vede exact ce primeste, iar medicul in loc sa vorbeasca in termeni tehnici greu de inteles, va arata pur si simplu viitorul "proiect" al zambetului. Pe baza acestui proiect se stabilesc numarul de fatete dentare necesare, tipul lor, se discuta costuri, durata si alternative. Aceasta este practic forma moderna a consultatiei in estetica dentara.Din tot arsenalul de estetica, cele mai populare alternative sunt urmatoarele:

Fatete dentare ceramice - sunt folosite de peste 50 ani in estetica dentara, popularizate de zambetele perfecte ale vedetelor. Acest tip de tratament poate fi folosit pentru a corecta un singur dinte, sau pentru a schimba estetica intregului zambet. In functie de ce isi doreste fiecare pacient, se poate opta pentru un look natural si luminos, sau spre unul perfect si alb, sau un echilibru intre cele doua. Fatetele, desi delicate, sunt extrem de rezistente in momentul in care sunt lipite pe dinti. Un articol util in acest sens :  fatete dentare si rezistenta lor.

Fatete dentare no-prep - reprezinta o optiune non-invaziva de schimbare a esteticii zambetului, prin care dintii nu se pilesc deloc.
Acest tip de fatete dentare sunt fabricate din ceramica si sunt extrem de delicate. Se aplica peste dintii sanatosi, imbunatatind armonia zambetului, forma si culoarea dintilor. Indicatiile pentru fatete dentare non-prep sunt: dinti mici, dinti cu spatii, dinti care au o culoare mai inchisa, dar una naturala.

Indiferent de tipul de fatete dentare, acestea nu necesita o mantenanta deosebita in timp. Acestea arata, se comporta si se curata la fel ca si dintii naturali. Cu tehnicile si materiale actuale, durata lor de viata este intre 15 si 30 de ani. 

Mai multe informatii, cazuri clinice si optiuni de tratament la www. dentcof .ro

Clinica Dentcof Timisoara

Str. Simion Bărnuțiu nr. 62, et. 2 și 5, Timișoara 
office@dentcof.ro+40256219197 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dentcof/dentcof-variante-pentru-un-zambet-perfect-fatete-dentare-fatete-dentare-no-prep