Avanpremiera DokStation 2019: proiectie documentar Sting – A Free Man

BUCURESTI - 14 august 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Joi, 15 august, incepand cu ora 19.00, are loc avanpremiera celei de-a patra editii a DokStation Music Documentary Film Festival , la Fabrica Gastropub (Splaiul Unirii, 160).

In Avanpremiera editiei a 4-a a DokStation, va fi proiectat, in premiera nationala, filmul documentar Sting : A Free Man (2017, regia: Julie Veille), precedat de o selectie muzicala din discografia Sting si The Police.

Intrare libera.

poster Avanpremiera DokStation 2019

poster Avanpremiera DokStation 2019

Cu peste 100 de milioane de discuri vandute, 17 premii Grammy si un loc de seama in Rock and Roll Hall of Fame, Sting este un artist unic, indiferent de stilul muzical abordat.

In pofida succesului sau pe plan international, se stiu prea putine despre omul din spatele numelui de scena. Sub masca de star rock se ascunde un intelectual, un om liber, dar fragil, care foloseste arta drept canal de comunicare pentru gandurile sale launtrice, dar si pentru opinii incisive despre subiecte actuale.

Regizat de Julie Veille, documentarul Sting : A Free Man reprezinta o ocazie unica de a-l descoperi pe apreciatul muzician britanic, prin intermediul unor interviuri exclusive, dar si din perspectiva altor artisti faimosi, ca Will I Am, Zucchero sau Bob Geldof.

O incursiune inspirationala in lumea muzicala si viata personala a uneia dintre cele mai influente vedete actuale.

Facebook event

 

A patra editie DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc in perioada 12-15 septembrie 2019, in Bucuresti. Festivalul va aduce in fata publicului bucurestean proiectii, concerte, evenimente si ateliere pentru copii si tineri, atat in cladiri cu istorie si traditie, cat si in spatii neconventionale.

Evenimentele DokStation 2019 vor fi gazduite de Control Club, Fabrica Gastropub, Expirat - Halele Carol, Plaza Romania si Apollo 111. Programul proiectiilor si evenimentelor va fi disponibil la www.dokstation.ro iar biletele vor fi puse in vanzare din 15 august, prin Eventbook.ro.

A patra editie DokStation Music Documentary Film Festival este organizata de Wearebasca si Asociatia DokStation si prezentata de Orange. Parteneri: CNC, Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sectorul 6, Cohn and Jansen JWT, Control Club, Apollo111, Expirat – Halele Carol, Plaza Romania, Fabrica Gastropub, Carturesti, TANANANA.

Aftermovie DokStation 2018: https://youtu.be/k03RVm4lgEM

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dokstation/avanpremiera-dokstation-2019-proiectie-documentar-sting-a-free-man