Conferința internațională SONODERM 21-23 aprilie 2023

Cluj-Napoca - 20 aprilie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Farmaceutic

Conferința internațională Sonoderm dedicată ecografiei cutanate aduce la Cluj-Napoca cei mai mari specialiști din lume în acest domeniu.

Sonoderm

Sonoderm

Asociația Română pentru Studiul Ultrasonografiei Clinice împreună cu Eduson, cea mai mare platformă de educație medicală din România organizează la Cluj-Napoca a doua ediție a conferinței Sonoderm Dermatologic Ultrasound. Manifestarea are loc începând de vineri 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Napoca și reunește experți din peste 12 țări. Coordonatorii manifestării Prof. Ximena Wortsman, Prof. Dr. Maria Crișan și Prof. Dr. Radu Badea au pregătit un program de excepție care include prelegeri teoretice și ateliere practice.

Pentru trei zile Cluj-Napoca devine capitala ecografiei cutanate, manifestarea fiind transmisă la nivel global prin intermediul platformei educaționale Eduson, cea mai mare platforma de educație medicală din România.   

Despre Eduson

Platforma de educatie medicala din Romania cu 400+ ore de continut video medical.
Un proiect ce si-a propus sa aduca in fata medicilor din Romania cei mai buni medici si profesionisti din domeniilor lor pentru a tine prelegeri, cursuri sau pentru a prezenta studii de caz.
Webinariile si evenimentele sunt dedicate tuturor medicilor sau rezidentilor care doresc sa fie la curent cu actualitatile din lumea medicala

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eduson/conferinta-internationala-sonoderm-21-23-aprilie-2023