Zilele Medicale Bistritene

Bistrita - 20 aprilie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

A XII-a editie a Zilelor Medicale Bistritene a inceput in 19 aprilie.

Zilele Medicale Bistritene

Zilele Medicale Bistritene

În această perioadă se desfășoară Conferința Județeană Zilele Medicale Bistritene. Această manifestare de prestigiu,  ajunsă la ediția a XII-a și organizată de către Colegiul Medicilor din Bistrița Năsăud, aduce în fața corpului medical din județ specialiști de renume din România. Miercuri, 19 aprilie 2023, la deschiderea manifestărilor a participat președintele Colegiului Medicilor din România dl Prof. Dr. Daniel Coriu alături de directorii medicali și mangerii celor mai importante spitale din județ. Domnul dr. Cocoi, președintele Colegiului Medicilor din Bistrița-Năsăud, a menționa că la ediția din acest an s-au înscris peste 400 de participanți din județ si tot atâtea persoane din țară. O temă care a stârnit interes în prima zi a fost stadiul actual al proiectului modificărilor legislative privind malpraxisul. Programul de excepție, care conține sesiuni teoretice și ateliere practice, continuă până sâmbătă la Hotelul Ozana și este transmis de către platforma Eduson, cea mai modernă platformă de educație medicală din România.

Despre Eduson

Platforma de educatie medicala din Romania cu 400+ ore de continut video medical.
Un proiect ce si-a propus sa aduca in fata medicilor din Romania cei mai buni medici si profesionisti din domeniilor lor pentru a tine prelegeri, cursuri sau pentru a prezenta studii de caz.
Webinariile si evenimentele sunt dedicate tuturor medicilor sau rezidentilor care doresc sa fie la curent cu actualitatile din lumea medicala

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eduson/zilele-medicale-bistritene