Peste 1500 de participanți la Maramedica 2023

BUCURESTI - 16 martie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Farmaceutic

Unul dintre cele mai mari evenimente medicale din Nord-Vestul României începe la Baia Mare! Peste 1500 de doctori participă la cea de-a XVIII-a ediție Maramedica.

EdusonTV

EdusonTV

În cadrul sesiunilor care vor fi transmise online prin intermediul Eduson participanții vor putea să adreseze întrebări în direct și vor afla ultimele noutăți din domenii diverse precum gastroenterologie, pediatrie, ultrasonografie, chirurgie, pneumologie și multe alte specialități medicale. Colegiul Medicilor din România filiala Maramureș a depus un efort considerabil pentru ca în acest an doctori din toată țara să aiba acces prin intermediul platformei online Eduson la manifestare. 

"Pentru noi este o onoare să fim alături de Colegiul Medicilor din România filiala Maramureș la acest eveniment de prestigiu și ne bucurăm să oferim educație medicală de calitate" a declarat Dragoș Păun directorul general și fondatorul Eduson. 

Despre Eduson

Platforma de educatie medicala din Romania cu 400+ ore de continut video medical.
Un proiect ce si-a propus sa aduca in fata medicilor din Romania cei mai buni medici si profesionisti din domeniilor lor pentru a tine prelegeri, cursuri sau pentru a prezenta studii de caz.
Webinariile si evenimentele sunt dedicate tuturor medicilor sau rezidentilor care doresc sa fie la curent cu actualitatile din lumea medicala

Taguri: conferintaeducatiemedicMaramuresdoctor
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eduson/peste-1500-de-participanti-la-maramedica-2023