Dumalex Group a implementat Teamshare(R) PDA, solutia de CRM online oferita de Entelion Software

BUCURESTI - 20 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Dumalex Group a incheiat procesul de implementare al aplicatiei Teamshare(R) PDA, solutia de CRM online furnizata de Entelion Software.

Dumalex Group a implementat Teamshare(R) PDA, solutia de CRM online oferita de Entelion Software

“Datorita unei cresteri considerabile a retelei de distributie, proportionala cu cresterea numarului clientilor si a departamentului de vanzari directe, datorita numarului mare de proiecte care necesitau o implicare mai coordonata si mai rapida, am decis sa ne indreptam atentia catre o solutie de CRM.”a spus Monica Chelu, Director Vanzari la Dumalex Group.”Mai mult decat atat, Grupul Dumalex avea nevoie de o solutie de automatizare a fortei de vanzari, care sa asigure o buna comunicare intre departamente si agentii de vanzari, si in acelasi timp sa pastram standardele de calitate cu care ne obisnuisem clientii”.

Amploarea proiectelor desfasurate, numarul in crestere al clientilor si al angajatilor au determinat Grupul Dumalex sa ia in considerare un instrument de automatizare a procesului de vanzari, cu scopul de a imbunatati performantele angajatilor si de a monitoriza mai eficient proiectele in care acestia sunt implicati.

“Am optat pentru solutia Teamshare(R) PDA, care ne-a ajutat sa ne automatizam procesele din cadrul departamentului de vanzari”, spune Monica Chelu. ”In plus, datorita conectarii Teamshare® la sistemul ERP acum putem avea o imagine clara, in timp real, asupra stadiului fiecarui client in parte – vanzari, solduri, livrari, retururi, etc. Echipa de vanzari poate sa transmita informatii in timp real despre comenzi, incasari, rapoarte de vizita si de asemenea sa vizualizeze informatii din sistem legate de venituri, conturi, topul vanzarilor, topul clientilor, grafice, statistici, rapoarte, etc”.

Despre Dumalex Group
Dumalex Group este o corporatie tanara si dinamica, cu un potential urias. Reunite sub acest nume sunt cateva dintre societatile importante din Bucuresti, printre care: Societatea Comerciala Bere Bauturi Bucuresti SA, Hotelul si Restaurantul “Andy Hotel’s ”, Restaurantul “Taverna Romaneasca”, un supermarket Dumalex Prod Com SRL si o tipografie Fagaras Print. Anul 2000 a fost, fara indoiala, anul marilor investitii: au finalizat construirea unei fabrici de alcool etilic rafinat cu o capacitate de peste 10000 de litri pe zi, au achizitionat o instalatie de confectionat capsule tip Corona si, la putin timp dupa aceea, o linie performanta de etichetare, apoi au modernizat toate instaltiile si liniile de productie existente. Pentru mai multe detalii accesati www.dumalex.ro.

Despre Entelion Software

Teamshare(R) este un serviciu software la cheie oferit in regim SaaS (software-as-a-service), existand pachete personalizate in functie de specificatiile clientilor, cu posibilitatea de upgrade ulterior si servicii incluse precum hosting, backup, securitate, anti-virus, intretinere si suport.
Marius Panait
Managing Partner
Entelion Software
marketing@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/dumalex-group-a-implementat-teamsharer-pda-solutia-de-crm-online-oferita-de-entelion-software