Teamshare® a devenit marca inregistrata

BUCURESTI - 12 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci - OSIM, a acordat firmei Entelion Software dreptul de marca inregistrata asupra logo-ului Teamshare si a celor 3 culori - portocaliu, albastru si verde, in cadrul clasei de produse/servicii 'publicitate, gestiunea afacerilor comerciale, administrare comerciala si lucrari de birou'.

Teamshare® a devenit marca inregistrata

® este un pas important in strategia de marketing a fimei Entelion, strategie ce are drept scop diferentierea si consolidarea brand-ului in piata de servicii si solutii software pentru IMM-uri.

Succesul unui brand se construieste in timp, in baza unei strategii si a unor tactici ce au la baza valori ce definesc si diferentiaza produsul sau serviciul in cauza. Teamshare® inseamna 'outstanding customer satisfaction' prin incredere, serviciu suport si flexibilitate.

Concret, Teamshare® este un instrument de comunicare online si partajare resurse intre:

- clienti, furnizori si companie;
- prospecti, clienti si back-office;
- clienti externi, interni si sucursale.

Aplicatia ofera module de administrare a incidentelor (customer support şi trouble ticketing), web hosting si content management, managementul prospecţilor (lead management şi sales force automation), versiune pentru PDA, campanii de marketing prin email (marketing automation), administrare de proiecte şi modul de knowledge management.

Despre Entelion Software

Teamshare® este un serviciu software la cheie oferit in regim SaaS (software-as-a-service), existand pachete personalizate in functie de specificatiile clientilor, cu posibilitatea de upgrade ulterior si servicii incluse precum hosting, backup, securitate, anti-virus, intretinere si suport.
Marius Panait
Managing Partner
Entelion Software
marketing@teamshare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/teamsharer-a-devenit-marca-inregistrata