euroscipt

Comunicate de presa si evenimente pe tema euroscipt

 • euroscipt. Euroscript achiziţionează furnizorul de soluţii de management al conţinutului Amplexor

  euroscipt

  Cluj-Napoca, Cluj - 14 ianuarie 2014

  Comunicat de Amplexor Romania

  Bertrange, 14 ianuarie 2014 – euroscript International SA a încheiat achiziţia furnizorului de soluţii de management al conţinutului Amplexor NV cu sediul în Heverlee (Leuven, Belgia). Majoritatea acţiunilor a fost achiziţionată din fonduri ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cluj , amplexor romania , content management , amplexor , euroscipt

  Vezi toate comunicatele de presa despre euroscipt

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul euroscipt.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la euroscipt. Informatiile despre euroscipt cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul euroscipt, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la euroscipt, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.