Waiting for Valentine's- The most sexy fair in town

BUCURESTI - 10 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Intre 12 si15 februarie, de joi pana duminica, la Galeriile Excelsior, in centrul Bucurestiului, pe strada Ion Ghica, vis-s-vis de Cinema PRO, in spatele Muzeului de Istorie al Bucurestiului (Palatul Sutu), se va desfasura the most sexi fair in town: Waiting For Valentine's. De joi pana sambata inclusiv, targul va fi deschis intre orele 12-24 iar duminica intre orele 10-20.

Waiting for Valentine's

Waiting for Valentine's

The most sexy fair in town, se va desfasura inainte, in timpul si dupa ( pentru uituci si intarziati) Valentine's Day . Doamnele si domnisoarele vor gasi aici in perioada premergatoare zilei magice, rochii, ciorapi, esarfe, desuuri, blanuri, cosmetice, pentru a fi cat mai irezistibile la intalnirea de Valentine's, iar domnii, vor scapa aici usor de indoiala ca nu pot gasi cel mai potrivit dar pentru aleasa inimii lor pentru aceasta seara speciala. Asa ca, joi,vineri si sambata, de pe 12 pe 14 februarie va asteptam la Galeriile Excelsior intre orele 12-24 iar duminica, pe 15 februarie, va acordam sansa de a recupera timpul pierdut de la 10 pana la ora 20. In fiecare dintre cele patru zile ale targului vizitatorii pot castiga un premiu in valoare de 50 de lei constand in produse la alegere din cadrul targului. 

Intrarea este libera. 

https://www.facebook.com/TargurileExcelsior

Despre Excelsior Stil

Targurile Excelsior au deschis incepand din luna decembrie un spatiu dedicat exclusiv creativitatii artistice, handmade si fashion romanesti: Galeriile Excelsior, unde isi asteapta vizitatorii, iubitori de frumos si originalitate, in plin centrul Bucurestiului, langa Piata Universitatii, in spatele Palatului Sutu, vis-s-vis de Cinema PRO.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/excelsior-stil/waiting-for-valentine-s-the-most-sexy-fair-un-town